JS Sound & More is ontstaan uit mijn passie voor de geluidstechniek en mijn huidige beroep kok.

Ik heb als vrijwilliger bij diverse lokale omroepen mijn kennis opgedaan op het gebied van geluids-techniek.

Bij speciale uitzendingen traden er wel eens kleine bandjes op en via die weg ben ik ook in het circuit gekomen van diverse andere bands en artiesten. Op het voormalige Schakenbos werden Indo-Rock jamms gehouden, en daar zochten ze een vast iemand voor het geluid. Ben daar geweest en tot de laatste jamm was ik daar de vaste geluidstechnicus voor de bands.
Mede hierdoor werd ik ook gevraagd om voor andere bandjes het geluid te verzorgen wat ik tot op de dag van vandaag nog met veel plezier en passie doe.

Mijn dagelijkse werkzaamheden is heel iets anders. Ben van nature kok van beroep.
Sta op een vaste locatie in Den Haag voor Albron.  In het koken stop ik veel passie en plezier.
Mijn specialiteit is dan ook de Indische keuken en andere buitenlandse keukens.