Voice over

Je bent op zoek naar een stem voor jouw project. Zoek niet verder, Karin spreekt met veel plezier jouw teksten in!

Een opname kan gemaakt worden in onze thuis studio of in een opnamestudio naar keuze. Vanuit mijn eigen thuis studio kan Karin snel een tekst voor je inspreken. Ook is het mogelijk om een korte demo te maken om te kijken of we een match zijn voor jouw project.

Bestel je voice-over in drie simpele stappen;

Stap 1: aanvraag en briefing
Wil je de stem van Karin boeken? Aan de hand van de soort productie (denk aan het aantal woorden en aantal keren van inzet) maakt zij een inschatting van de kosten en doorlooptijd voor jouw voice-over. Oplevering is vaak al mogelijk binnen 24 uur.

Bij de aanvraag ontvang zij graag informatie over de soort productie, eventueel een script en/of storyboard en een korte omschrijving van het doel van het project. Voor wie maken we het project en welke boodschap wil je overbrengen? Is er een gewenste tone-of-voice? Laat het gerust weten.

Als alles duidelijk is gaan we zo snel mogelijk aan de slag met de voice-over.

Stap 2: Opname en toesturen
Karin neem de voice-over op in onze thuisstudio. Na de opname wordt de audio licht bewerkt, zodat je de voice-over direct in je project kunt gebruiken. Moet de voice-over professioneel afgemixt worden, bijvoorbeeld voor een commercial? Ook dat is mogelijk tegen een meer prijs.
Je ontvangt het audiobestand in .mp3- of .wav-formaat.
Uiteraard binnen de afgesproken tijd!

Stap 3: Correctieronde en oplevering
Ben je niet helemaal tevreden over het resultaat? Bij de aanvraag zit standaard een correctieronde inbegrepen. Het gaat dan over de tone-of-voice/intonatie. Wil je de nadruk net even anders, of moet een zin even iets enthousiaster of juist langzamer? Laat het weten, dan maak ik een aangepaste versie.
Samen gaan we voor het beste resultaat!

Kennismaken of meer informatie?
Wil je eerst een afspraak maken voor een kennismaking of briefing? Of wil je even overleggen of een prijsopgave? Dat kan natuurlijk ook. Via het contactformulier kun je contact opnemen voor een afspraak of vragen. Heb je een dringende deadline? Neem dan even contact op via Whatsapp.

Op de tarievenpagina kun je direct een prijsindicatie vinden voor Karins voice-over diensten.

Vraag een demo aan
Twijfel je nog of we de juiste match zijn? Vraag dan een demo aan van 1 of 2 zinnen. Dan kun je zelf beoordelen of haar stem goed past bij jouw project. Neem gerust contact op!

Waar kan ik u mee helpen?