Hoe is JS Sound & more onstaan

JS Sound & more is ontstaan uit mijn huidige beroep kok en mijn passie voor de geluidstechniek.

Als vrijwilliger bij diverse lokale omroepen in de regio heb ik mijn kennis en ervaring opgedaan op het gebied van geluidstechniek.

Bij speciale uitzendingen traden er wel eens kleine bandjes op en via die weg ben ik ook in het circuit gekomen van diverse andere bands en artiesten. Op het voormalige Schakenbos in Leidschendam werden Indo-Rock jamms gehouden, en daar zochten ze een vast iemand voor het geluid. Ben daar binnengekomen en tot de laatste jamm was ik daar de vaste geluidstechnicus voor de bands en andere evenementen die daar plaats vonden.
Mede hierdoor werd ik ook gevraagd om voor andere bandjes het geluid te verzorgen wat ik tot op de dag van vandaag nog met veel plezier en passie doe.

Mijn dagelijkse werkzaamheden is heel iets anders. Ben van nature kok van beroep.
Sta op een vaste locatie in Den Haag voor Albron.  In het koken stop ik veel passie en plezier.
Mijn specialiteit is dan ook de Indische keuken en andere buitenlandse keukens.

Nu verzorg ik met veel plezier de techniek bij mijn vaste band, en andere bands.

Waar kan ik u mee helpen?